Concurs virtual Fira de la Pedra i l’Artesania 2020

Fecha del evento: 22 May, 2020

Bases del Concurs

El Consell d’Infants convoca un concurs en línia per a la Fira de la Pedra de Binissalem “virtual”. El present concurs té l’objectiu de potenciar la participació dels infants de Binissalem en la creació o decoració d’una obra d’art utilitzant pedres o altres materials (cartó, cartolina…) que puguin simular l’efecte d’una pedra.

Participants: Poden participar en el concurs els infants interessats/des. La participació ha de ser individual, per parelles o grup. Només es pot presentar un únic treball. Aquest treball s’ha de presentar enviant una foto al WhatsApp 654 104 309, amb el nom de l’obra d’art i un pseudònim. El termini de presentació finalitza el 31 de maig de 2020.

Jurat: El jurat estarà format per les persones que conformen la comissió de festes. El jurat puntuarà les obres tenint en compte el disseny, l’originalitat i la qualitat artística.
Les obres seleccionades seran notificades a les persones guanyadores i es penjaran les seves obres d’art al Facebook de l’Ajuntament . Les obres de les altres persones participants es podran visualitzar a través d’un enllaç.

Premis: S’estableix tres únics premis a les millors obres d’arts.
La/les guanyadora/es o el/s guanyador/s rebrà un val de 25 € per gastar en algun comerç de Binissalem.
L’entrega de premis es farà durant la primera setmana de juny.