L’Ajuntament suspèn les Festes de Sant Jaume 2020

BAN DE BATLIA

L’Ajuntament de Binissalem suspèn les Festes de Sant Jaume 2020. La lluita contra la COVID-19 continua i no podem donar passes enrere. Per aquest motiu l’equip de govern de l’Ajuntament de Binissalem ha pres la decisió de suspendre les festes de Sant Jaume 2020.

Ens ha costat molt prendre aquesta decisió, però una vegada analitzada l’evolució de les xifres de contagis de la pandèmia, creiem que el més important és la salut dels nostres veïnats i veïnades.

Estam molt orgullosos de l’actitud i compromís que ha tingut el poble de Binissalem durant el procés de confinament i ara amb la nova normalitat.

Esperem que continuï així els propers mesos per tal de superar la pandèmia. DEMANAM a tota la ciutadania que actuï amb RESPONSABILITAT per tal d’evitar un possible rebrot, i de forma especial que es defugi de TOTS aquells actes que puguin implicar una concentració de gent.

TOTS els ciutadans i ciutadanes hem de complir amb la RESPONSABILITAT MÀXIMA i amb la rigorosa voluntat de no fer cap passa enrere. Comptem amb la COL·LABORACIÓ de TOTS, així com també la dels BARS, CAFETERIES, RESTAURANTS i demés comerços del poble, per tal de poder evitar qualsevol situació que pugui provocar conseqüències per les quals ens haguem de veure afectats i que haguem de lamentar.

Binissalem, a la data de la signatura electrònica.

El Batle.

BAN DE BATLIA festes Sant Jaume