Per sol·licitar cita prèvia al SOIB

Per concertar la cita recorda que has de seleccionar el servei (demandes o orientació), el lloc (l’illa) i l’oficina que et correspon (pots consultar quina és aquí). En tots els casos respondrem a la teva sol·licitud telefònicament el dia de la cita concertada. No et desplacis a l’oficina i estigues pendent del telèfon

Demandes
Si vols informació general, inscriure’t al SOIB, actualitzar o modificar les teves dades personals / professionals per tenir accés als serveis que ofereix el SOIB. Recorda que, tret que es tracti d’una primera inscripció, pots fer tots aquests tràmits en línia des d’aquí.

Orientació
Si vols millorar les teves oportunitats laborals amb el suport de professionals de l’orientació o vols conèixer l’oferta formativa del SOIB, requisits d’accés als cursos, beques i ajudes disponibles. Si has rebut aquest servei en els últims 12 mesos pots contactar amb el teu orientador o orientadora de referència mitjançant el correu electrònic o telèfon de l’oficina d’ocupació corresponent. RECORDA que per accedir a aquest servei has d’estar inscrit o inscrita al SOIB.

https://soib.es/demana-cita-previa/