L’Ajuntament de Binissalem instal·la càmeres al Punt Verd municipal

El Punt Verd de Binissalem facilita als residents del municipi l’abocament de residus de forma còmoda i ordenada, alhora que fa possible una classificació que permet l’adequada gestió de cada una de les fraccions, en benefici del medi ambient.

Aquest espai, que es troba situat al camí de s’Aigua, disposa d’un ampli horari que el manté obert els 365 dies de l’any, especificat amb un gran rètol a la seva façana. Però tot i això, són freqüents els abocaments de residus a l’entrada, quan el Punt Verd es troba tancat.

Així, per tal de poder identificar les persones que amb el seu comportament incívic fan aquests abocaments, l’Ajuntament ha procedit a la instal·lació de càmeres que permetin la identificació dels infractors de l’ordenança de residus de Binissalem, la qual inclou sancions econòmiques de consideració per a aquestes accions.

Des de l’Ajuntament volem insistir en la gran importància que té el respecte a l’ordenança per poder gaudir d’un municipi net, sense contaminació y amb un paisatge preservat. Cal recordar que Binissalem és pioner a Mallorca i Espanya en la recollida selectiva i que municipis d’aquesta illa i de la Península estan seguint el nostre model, que ha permès una reducció molt considerable de la fracció de rebuig, amb la conseqüent rebaixa progressiva del rebut de fems.

Horari d’obertura del Punt Verd de Binissalem:

De dilluns a divendres: Matins de 07:00h a 12,30h. Capvespres: Hivern de 16:00h a 19:00h, estiu de 17:00h a 20:00h.

Dissabtes: De 09:00h a 14:00h

Diumenges i festius: Hivern de 16:00h a 19:00h. Estiu de 17:00h a 20:00h