Plats, dolços i tapes amb nom de dones il·lustres, fets a Binissalem

El proper dijous dia 8 d’aquest mes us convidam a participar en una ruta de tapes dedicada a les dones amb talent de Binissalem. Així, podreu demanar una tapa Carme Gil, Doña Emilia o Alba Torrens, entre moltes d’altres elaboracions que us oferiran els bars i restaurants del poble i que, si us ve de gust, podreu rematar, per exemple, amb un dolç Esperança Munar. Catalina Wray, Catalina Torrens, Margalida Bibiloni, Esperança Nadal, Catalina Fiol o Talent de Dona són altres de les propostes gastronòmiques en forma de tapa, berenar, plat o pizza que us proposaran els establiments de Binissalem el proper dia 8, per commemorar el Dia Internacional de la Dona.

A més, el mateix dijous dia 8, mentre degustau els plats o tapes, podreu gaudir de Teatre de Barra a quatre locals del poble Alucho (20h), Bar s’Hotel (20,20h), Restaurant Robines (20,40h) i Bar Can Murto (21,00h), amb la representació de Tu em respectes. No i punt, a càrrec de Teló de fons.

Aquest dijous dia 8 us esperam a Binissalem amb una ruta gastronòmica de reconeixement al talent femení, amb les dones com a protagonistes.