A-Z Sports Atletisme Binissalem

Els membres del club A-Z Sports Atletisme Binissalem han treballat fort el passat curs.

El mes d’abril fou el torn del Campionat per Clubs sub 12 i sub 14, en el qual els atletes binissalemers varen deixar un molt bon gust de boca, proclamant-se campions de Mallorca per equips en categoria sub 12 masculina i terceres de Mallorca en categoria sub 12 femenina, d’un total de 15 equips. En la mateixa competició els sub 14 varen quedar en la desena posició en les dues categories, d’un total de 19 equips. En aquesta mateixa categoria sub 14, dia 14 de maig els nostres representants viatjaren a Eivissa per prendre part al Campionat per equips de les Illes Balears i també  algun dels atletes en el Campionat individual Illes Balears. Per equips vàrem quedar en sisena posició els nins i en dotzena posició les nines, d’un total de 16 equips participants.

A modo individual en la categoria sub 14, han destacat dos atletes tant a nivell de Mallorca, com a nivell Illes Balears. Laura Rigo es va proclamar campiona de Mallorca als 80m tanques Faib i tercera de les Illes Balears als 80 m tanques Rfea. Mario Godoy va quedar en segona posició al salt de llargada al Campionat de les Illes Balears i al Campionat de Mallorca va quedar en segona posició a llargada i en segona posició, també, als 80m llisos.

Pel que fa a les categories sub 16 i sub 18, el club també ha pres part als campionats de Mallorca i de les Illes Balears. En aquests dos han destacat dues atletes individualment.  Núria Ferrer, en categoria sub 16, la qual es va proclamar subcampiona de Mallorca i tercera de les Illes Balears en el salt de llargada, arribant a una marca de 4,98m. A la categoria sub 18 destacà Ivana Rengelova, atleta que en el llançament de javalina va quedar igualment classificada, segona de Mallorca i tercera de les Illes Balears, amb un llançament de 20,34m.

Bon i merescut estiu a tots i a totes!