Cultura i Esports

Cultura

can_gelabert_1

CASAL DE CULTURA DE CAN GELABERT

Direcció: Sant Sebastià, s/n

Telèfon: 663980675

Des del moment de la seva inauguració l’any 2000, el Casal de Cultura de Binissalem ha desenvolupat una rica i intensa activitat cultural. S’ha servit de la seva infraestructura plurifuncional per a desenvolupar-ne totes les potencialitats. En un immoble que conserva elements patrimonials de gran valor, s’ofereix una programació expositiva anual molt dinàmica i d’excel·lent qualitat, que l’ha convertit en un dels aparadors d’arts visuals contemporanis més reconeguts de l’illa, a més d’acollir un nou i complet centre de recursos de creació artística.

Promou i divulga l’obra del dramaturg Llorenç Moià, darrer estadant del Casal, mitjançant el concurs anual d’art dramàtic que duu el seu nom i la disposició pública de l’arxiu documental de l’escriptor als estudiosos de la seva obra.

Al seu conjunt arquitectònic s’inclouen també les instal·lacions de la Biblioteca Municipal i de l’Escola de Música Municipal que generen i acullen una ingent activitat. Tot això sense oblidar la seva funció de centre cultural municipal que suposa acollir l’activitat de nombroses entitats culturals de la vila i coordinar i oferir una programació anual de qualitat, variada i pautada en el temps que inclou cicles musicals d’hivern i estiu, cicles documentals, sortides patrimonials, l’organització de mercats d’encants i segona mà en dates assenyalades…

FUNDACIÓ LLORENÇ VILLALONGA

Adreça: Bonaire, 25 07350 Binissalem
Telèfon: 971 88 60 14
E-mail: villalonga@fundaciocasamuseu.cat
Web: www.fundaciocasamuseu.cat

teatre_1

TEATRE MUNICIPAL

Edifici ubicat al carrer Rectoria, just al costat de la Plaça de l’Església. Aquí es duen a terme la gran majoria d’obres teatrals i espectacles de dança tant dels grups locals com de fora de Binissalem.

 

Esports

poliesportiu_1_0Pavelló Municipal Antoni Ladaria

Adreça: Camí de Pedaç s/n