Activitats patrimonials Nadal 2020

Vos presentam les activitats patrimonials per aquest Nadal a Binissalem:

Dimarts, 15 de desembre

A l’església parroquial de Santa Maria de Robines. A les 20.00h. Conferència a càrrec del rector de Binissalem, Josep Ramon Ortega Fons, Nadal, néixer de nou amb Jesús. Places limitades.

Dimecres, 16 de desembre

A Can Gelabert. A les 19.00h. Conferència a càrrec de Tomeu Arbona Figuerola, cuiner, reboster i activista gastronòmic, Nadal i la cuina. La cuina de Nadal contada des d’una perspectiva històrica. Inscripció prèvia. Places limitades.

Dies 21, 22, 23 i 26 de desembre

A Can Gelabert. Projecció continuada de l’audiovisual  editat per l’Ajuntament de Binissalem el 2019, La Sibil·la a Binissalem. El nostre testimoni. Enguany, 10 anys de la Sibil·la, Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

Dimecres, 23 de desembre

Al Teatre Municipal. A les 20.00h. Projecció de Vine a cantar. Poemes de Llorenç Moyà i música de Baltasar Bibiloni. Concert que va esser l’acte de cloenda de l’ANY MOYÀ, enregistrat el 18 de desembre de 2016 a l’església parroquial de Santa Maria de Robines. Inscripció prèvia a la Biblioteca Municipal. Places limitades.

Dimecres, 6 de gener

Al Teatre Municipal. A les 17.30h. Projecció de l’Adoració dels Tres Reis d’Orient, de Llorenç Moyà. Taula Rodona Teatre. Codirecció: Bernat Pujol i Mateu Fiol.  Ajuntament de Palma. Edició de 2020. Inscripció prèvia a la Biblioteca Municipal. Places limitades.