Activitats patrimonials XIX Fira de la Pedra i l’Artesania

Dimarts 24 de maig

De les 17 a les 18.30h. Al pati del Casal de Cultura de Can Gelabert

Taller Iniciació a la col·locació de pedra. A càrrec de Pep Ramis Rubio, col·locador de pedra. Dirigit a participants a partir de 14 anys. Han de vestir amb calçons llargs i sabates que protegeixin els peus. Places limitades. Inscripcions a l’Ajuntament de Binissalem, 971 88 65 58.

 

Dimecres 25 de maig

Visita a la pedrera inactiva de Bellveure. A càrrec de Bernat Moyà, mestre artesà picador de pedra.

17.30h. Trobada davant l’ajuntament. Pujada amb microbús. Places limitades. Inscripcions a l’Ajuntament de Binissalem, 971 88 65 58.

 

Dissabte 28 i diumenge 29 de maig

A partir de les 11h. A l’ajuntament. Projecció dels audiovisuals:

Binissalem. Oberts a tu. Audiovisual turístic promocional editat per l’Ajuntament de Binissalem amb la col·laboració del Departament de Turisme i Esports del Consell de Mallorca. “Abierto a ti”, “Open to you”, “Wir haben für sie geöffnet”.

No hi ha cap pedra que no tengui bri. Audiovisual editat per l’Ajuntament de Binissalem dedicat a la pedra viva i als picapedrers de Binissalem.

Els secrets de la pedra. Quatre audiovisuals que revelen els secrets de la tècnica de la pedra en sec. Gremi de Margers de Mallorca amb la col·laboració del Consorci Serra de Tramuntana.

Què és el Consell d’Infants. Els representants del Consell d’Infants de Binissalem, curs 2021-2022, es presenten i expliquen què és un Consell d’Infants i perquè és important.