Alumnes de 1r i 2n de primària han participat en el Programa “Comerç i Escola”

El darrer trimestre del curs 2017-2018, els alumnes de 1r i 2n de primària dels centres educatius de Binissalem, Ceip Robines i Col·legi l’Assumpció han participat en el Programa “ Comerç i Escola”. Un programa que inicia l’IDI (Conselleria de Treball, Comerç i Industria)

El programa consisteix en treballar a classe les fitxes proporcionades per l’Idi. Aquest, és un programa obert, ja que els propis mestres poden adaptar i treballar les peculiaritats del comerç del seu municipi. Un cop haver treballat a classe, els nins i nines que hi han participat han pogut anar a conèixer de primera mà les botigues i comerços de Binissalem que han elegit.

Aprenen a valorar la diversitat dels comerços i el valor que té el comerç de proximitat. Han entrevistat els botiguers, que amb molt de gust, aquests han col·laborat i han explicat molt bé als nins i nines la tasca que fan.

L’Ajuntament, els ha fet entrega de les bosses de tela del petit comerç i els ha explicat com les poden fer servir per anar a fer les compres als comerços de Binissalem.

L’Agent d’Ocupació i Desenvolupament local del municipi s’ha encarregat de donar a conèixer el programa “ Comerç i Escola” al professorat dels centres escolars de Binissalem. Així com també els ha fet entrega del material cedit i creat per l’IDI. A més ha posat en contacte els botiguers amb els centres escolars per tal de coordinar i concertar les visites als comerços del poble que els propis centres han seleccionat.

Han participat els següents comerços: Botiga Can Xiscos, Imprès, Cocina Aventura, Viatges Massanella, Carnisseria Ca na Gori, Peixateria Cas Patró Miquel i Bonaire 15.