Arriba a Binissalem la primera Fira de l’Educació

Binissalem és el primer poble de Mallorca que es troba adherit a l’Associació Internacional de Ciutats Educado­res (AICE). D’aquesta manera, a partir del mes de maig de 2017 s’inicià un estudi local sobre les necessitats educatives i culturals en la que hi han participat famílies, alumnes, pro­fessorat, associacions, clubs esportius, Centre de Salut, àrees d’Ajuntament i Partits Polítics.

La Fira de l’Educació (30 de novembre – 3 de desembre) s’organitza amb la finalitat de celebrar la “Jornada Interna­cional de Ciutats Educadores” en la que 490 ciutats mem­bres de l’AICE de 5 continents diferents són convidades a organitzar esdeveniments que impliquin a la ciutadania i comptin amb el màxim de població local.

En ella, es presentaran els resultats de l’estudi educatiu i es faran ponències i tallers que donin resposta a les necessi­tats detectades al municipi. La Fira compta amb una gama extensa d’activitats educadores organitzades per tots els agents del poble i obertes a tota la ciutadania.

“Participa i gaudeix de la Fira de l’Educació”

Tots i totes som educadors

Binissalem Ciutat Educadora

Veure Programa

Per a inscriure’t als tallers del dissabte, 2 de desembre que es duran a terme de 16h a 18h a Can Gelabert (Binissalem) has de formalitzar la teva inscripció al link que tens a continuació:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfdGCfsLU4zCM18MqMxIBh9NOunKH0wf5uWiLJgdXYka8usxA/viewform?usp=sf_link

Places limitades!