Binissalem rep un premi nacional per la prevenció i intervenció enfront l’absentisme escolar

Binissalem rep un nou premi nacional, en aquesta ocasió per la prevenció i intervenció enfront l’absentisme escolar

A l’any 2017 el projecte municipal “Un tracte pel bon tracte”, també fou reconegut a nivell nacional

Binissalem, 20 de desembre de 2018

El projecte “Comissió d’Educació, Salut i Serveis socials de Binissalem” ha estat un dels premiats per la comissió de valoració del IV Concurs de Bones Pràctiques Municipals en la Prevenció i Intervenció enfront a l’absentisme i assajament escolar concedit per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), en col.laboració amb el Ministeri d’Educació i Formació professional.

La Comissió d’Educació, Salut i Serveis socials la componen els centres educatius del municipi (CEIP Binissalem, CEIP Robines, CC l’Assumpció, IES Binissalem i CEPA Mancomunitat des Raiguer), Centre de salut, APIMAS, IMAS (Secció de prevenció comunitària) i Ajuntament de Binissalem (àrees de Servies Socials, Educació, Cultura i Policia) i té com objectiu crear un espai de treball en xarxa i coordinat per a la implementació i elaboració d’accions conjuntes en el marc de l’educació i cap a un model educatiu comú.

Aquesta comissió promou un fil de coordinació per dur a terme accions de prevenció de situacions de risc,  promoció de la salut i prevenció de l’absentisme escolar infanto-juvenil del municipi.

A l’any 2017  el projecte municipal “Un tracte pel bon tracte”, iniciativa que sorgeix en el marc de la Comissió d’Educació, Salut i Serveis socials, també fou reconegut a nivell nacional en el III Concurs de Bones Pràctiques Municipals, en la modalitat de prevenció enfront l’assajament escolar. Podeu trobar la publicació, realitzada per la FEMP, dels projectes guanyadors en el següent enllaç: projectes guanyadors

Veure notícia del CPPM