Comerç i Escola, la nova iniciativa de l’Ajuntament de Binissalem, vol apropar els infants als comerços locals

L’Ajuntament de Binissalem segueix incentivant les compres als comerços locals i després de la campanya d’impuls al petit comerç realitzada aquest passat Nadal al municipi, des de l’Àrea de Comerç, encapçalada per la regidora Esperanza Argüelles, es posa en marxa una nova iniciativa. El programa Comerç i Escola vol contribuir a crear l’hàbit de la compra de proximitat ja des de les edats més primerenques.

A través del programa Comerç i Escola, durant quest 2018, 100 alumnes de 1r i 2n de primària de les escoles de Binissalem participaran en les activitats destinades a posar en contacte als infants amb el teixit comercial del municipi. L’objectiu és que els infants puguin conèixer de primera mà les botigues del seu poble i valorar així la importància del comerç local. L’AODL de l’Ajuntament donarà a conèixer als centres educatius aquest programa i posarà a l’abast dels educadors del centre les fitxes didàctiques que s’han creat per al seu desenvolupament

Comerç i Escola és un programa dissenyat per l’IDI (Institut d’Innovació empresarial) de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria del Govern de les Illes Balears.

Comerç i Escola s’emmarca dins el programa iComerç, que posa al servei dels municipis i dels comerciants diferents línies d’innovació amb l’objectiu de modernitzar el sector i millorar la competitivitat del comerç de proximitat.