Curs online “Cultura innovadora”

La Direcció General d’Innovació de la Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica del Govern de les Illes Balears organitza, amb el suport de la Fundació Balear d’Innovació i Tecnologia, el curs online “Cultura innovadora”. El curs està compost de 2 sessions de formació especialitzada els 26 i 29 d’octubre de 9h a 11h, i serà impartit per FI Group.

L’objectiu d’aquest curs és aportar a les empreses els coneixements bàsics necessaris sobre com generar un marc d’actuació per impulsar una cultura innovadora i que funcioni com a revulsiu gràcies a les actituds i comportaments innovadors dels membres de l’organització.

L’activitat es dirigeix a petites i mitjanes empreses i emprenedors de les Illes Balears de qualsevol sector empresarial.
El contingut de la formació et permetrà desenvolupar les següents competències:

• Entendre i conèixer els factors clau per construir una cultura innovadora.

•  Definir i implantar accions concretes que impactin en la cultura de la innovació empresarial.

•  Fomentar la creativitat dels membres de la teva organització, posant així en valor l’aportació de coneixement de les diferents àrees de l’empresa i creant una cultura innovadora que sustenti aquest tipus de treballs.

•  Disposar de tècniques, conceptes i eines necessàries per implantar una metodologia de treball per innovar de forma sistematitzada dins de les empreses.

L’assistència està limitada a 2 persones per organització.
Inscripcions i més informació en aquest enllaç i a l’e-mail europeanprojects@fundaciobit.org