Concurs Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

17 de maig, Dia Internacional Contra la LGTBIfòbia. En aquesta data commemorem que l’any 1990 l’OMS finalment elimina l’homosexualitat de la seva llista de malalties mentals.

L’Ajuntament de Binissalem ha organitzat un concurs de murals amb la temàtica LGTBI+. Per al 17 de maig, Dia Internacional Contra la LGTBIfòbia. En aquesta data commemorem que l’any 1990, l’OMS finalment elimina l’homosexualitat de la seva llista de malalties mentals. Hem de recordar que la pena de mort, la tortura i el confinament és habitual encara en gran quantitat de països, avui dia, per a les persones que formem part d’aquest col·lectiu. Et demanem que siguis la veu d’aquelles persones que a causa de la seva orientació sexual o la seva identitat i/o expressió de gènere són assassinades, torturades, empresonades, assetjades o invisibilitzades en una gran part del món (també a les nostres ciutats o pobles).

Participants: Poden participar al concurs totes les persones interessades. La participació pot ser individual, per parelles o grups. Aquest treball s’ha de presentar per correu
electrònic: educadorcb@macomunitatdesraiguer.net. L’original mural guanyador haurà de ser presentat a l’Ajuntament.

El termini de presentació finalitza el 30 de maig de 2022.