El conseller Alzamora visita la botiga del Grup Fruits Secs de Binissalem

El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, acompanyat del director de Promoció Econòmica i Producte de Mallorca, Joan Font, i el batle de Binissalem, Víctor Martí, ha visitat la botiga del Grup Fruits Secs, una de les cooperatives que participa en la campanya de foment de les compres de productes locals, «Amb el producte de Mallorca».
Es tracta d’una iniciativa que ha posat en circulació 4.778 bons bescanviables per lots de producte de Mallorca i que dinamitzarà el sector productiu fins a la tardor. El Grup Fruits Secs té disponibles uns 300 bons bescanviables per a la seva botiga, i ja ha fet entrega dels primers lots entre la seva clientela.
Tenen dret a aquest lot totes aquelles persones que sol·licitin un bo a www.ajutsmallorca.com i facin una despesa mínima de 200 euros, en tantes compres com vulguin fins al 25 d’octubre, en un dels establiments adherits.
Segons Alzamora, això suposa, «per una banda, que la ciutadania se senti atreta per comprar a cooperatives i botigues del sector productiu i, per altra banda, que donem a conèixer una mica més el producte de Mallorca, ja que el feim arribar com un regal a les llars».
El lot conté vint-i-dos productes elaborats a l’illa i està valorat en 153 euros. Els productes formen part de les diferents denominacions d’origen presents a Mallorca (tant d’oli com de vi), de la IGP Sobrassada de Mallorca, IGP Ametlla de Mallorca, IGP Vi de la Terra, de l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears, de productors ecològics (APAEMA) o de professionals de l’artesania amb carta acreditada.