En aquests dies es commemora el 20è aniversari de la inauguració del Casal de Cultura Can Gelabert

L’abril de l’any 2000, l’artista Luis Maraver va inaugurar la primera gran exposició del centre. Des d’aquell moment i de manera ininterrompuda, el Casal ha estat obert més de 300 dies l’any, i ha comptat amb més de 27.000 visites i usuaris anuals.

Cada any s’hi organitzen al voltant de 20 exposicions i més de 20 concerts, comptant el cicle de Nits a la fresca i el de clàssics a cals Agustins, entre una gran diversitat d’actes culturals.

El taller d’arts plàstiques ofereix, des de fa un any, un espai als artistes per dur a terme les seves produccions per a les quals disposen del tòrcul del cercle de belles arts i el taller d’enquadernació de Paz Alomar.

Esperam poder tornar molt aviat amb la nova programació, que inclou la publicació del llibre ‘Can Gelabert 2006-2019’. A més, el centre es complau en llançar dues noves iniciatives: d’una banda la Residència d’art i pensament, i d’una altra el Centre d’informació i documentació artística, que creiem vénen a complementar l’oferta ja existent, per fer de Can Gelabert el centre que tots volem.