Es convoca una nova edició del Concurs de Cantautors

Hi podran participar joves de fins a 35 anys d’edat. Places limitades: només s’admetran un total de 16 participants. Els cantautors hauran d’interpretar, sense acompanyament, una cançó amb guitarra, acústica o espanyola, que no podrà ser connectada. La lletra de la cançó ha d’estar escrita en català. Les cançons han de ser pròpies, originals, inèdites i no han d’haver estat premiades en cap altre concurs o event musical. El concurs començarà a les 22 hores. Les persones inscrites hi hauran de ser una hora abans, i es farà allà mateix un sorteig per a decidir l’ordre d’actuació. Una vegada finalitzades les actuacions, un jurat decidirà qui són els guanyadors.

Premios:

1r: 500 € 2n: 300 € 3r: 200 € 4rt: Un Viatge a Menorca per a dues persones amb una nit d’hotel. A disfrutar abans de 1 abril del 2019 5è: Un sopar per a dues persones en el restaurant Cas Mussol de Binissalem. Tots els participants seran obsequiats amb un joc de cordes de guitarra i una botella de vi de Binissalem.

La inscripció es realitzarà via e-mail en la següent adreça de correu electrònic: cangelabertdelaportella@gmail.com En la barra d’assumpte es farà constar “XII Concurs de Cantautors” i el nom de la persona participant. S’adjuntarà la següent documentació:

1. Arxiu Word o PDF amb les següents dades: – Nom i llinatges – Nom artístic – Domicili – Telèfon – Correu electrònic – Data de naixement

2. Una cançó en format mp3. Aquesta cançó ha d’estar gravada solament amb veu i guitarra, no admetent les que estiguin més orquestrades.

3. Arxiu, en format Word o PDF, amb la lletra de la cançó gravada. El termini de presentació d’inscripcions finalitza el 7 de setembre 2018.

No seran admeses les inscripcions enviades fora del termini estipulat.

Concurs cantautors 2018