Fideus de vermar de blat de barba i me ecològic

El passat dimarts 27 de desembre, al pati cobert de l’Escola Graduada, vàrem celebrar el “Sopar degustació i maridatge de varietats locals” amb uns fideus de vermar elaborats amb blat barba i me ecològic.

L’Ajuntament de Binissalem, com no podia esser d’altra manera, hi va participar facilitant tota la logística i agraeix la col·laboració a l’equip de cuiners i cuineres binissalemers, ben especialitzats en l’elaboració d’aquesta menja, que feren la feina de manera desinteresada cuinant per a 150 persones.

Aquest sopar va ser possible gràcies a: la farina elaborada per  Guillem Llull des Molí de Sant Antoni (Manacor);  l’elaboració dels fideus amb el blat barba per part de Galletes Rossellons (Porreres);  a Pagesos Ecològics de Mallorca S. Coop. amb el me ecològic; l’aportació dels pans de varietats locals de Pans Lluc (Marratxí); i als vins de varietats locals dels cellers de Son Vell (Felanitx), Can Axartell (Pollença) i Soca-rel (Binissalem).

Gràcies a Promoció Econòmica i Desenvolupament Local – Consell de Mallorca per a l’aportació amb l’ajuda de promoció de l’economia local.

Fotos de @macanellas i altres.