II Concurs virtual Fira de la Pedra i l’Artesania 2021

BASES DEL II CONCURS VIRTUAL: FIRA DE LA PEDRA I L’ARTESANIA 2021 DE BINISSALEM

El Consell d’Infants convoca un concurs en línia per a la Fira de la Pedra de Binissalem “virtual”. El present concurs té l’objectiu de potenciar la participació dels infants de Binissalem en la creació o decoració d’una obra d’art utilitzant pedres o altres materials (cartó, cartolina…) que puguin simular l’efecte d’una pedra.

Participants:
Poden participar en el concurs els infants interessats/des nascuts entre el 2009 i 2017. La participació ha de ser individual, per parelles o grup. Només es pot presentar un únic treball. Aquest treball s’ha de presentar enviant una foto al WhatsApp 654 104 309, amb el nom de l’obra d’art i un pseudònim.  El termini de presentació finalitza el 6 de juny de 2021.

Jurat:
El jurat estarà format per els consellers i conselleres que no participin en el concurs i un/a artista o persona qualificada de Binissalem.  El jurat puntuarà les obres tenint en compte el disseny, l’originalitat i la qualitat artística.

Les obres seleccionades seran notificades a les persones guanyadores, s’exposaran a Can Gelabert.

Premis:
S’estableix tres únics premis a les millors obres d’art.

La/les guanyadora/es o el/s guanyador/s rebrà un obsequi comprat en algun comerç de Binissalem i s’utilitzarà aquesta obra per elaborar el cartell de la Fira de la Pedra 2022.

L’entrega de premis es farà durant la segona setmana de juny.