Importants mesures anti botellot a Binissalem, amb motiu de la LIII Festa des Vermar

Policia Local i Guardia Civil varen desplegar aquest cap de setmana nombrosos dispositius a llocs estratègics com ara l’estació del tren, aturades d’autocars i perímetre del poble, on realitzaren controls.

En compliment de les ordenances municipals, la Policia Local va aixecar 35 actes per infraccions i va imposar sancions a diverses persones.

Les mesures en contra el consum indegut d’alcohol a la via pública, encabides dins el pla d’acció iniciat per aquest ajuntament en la passada edició de la Festa des Vermar han donat els seus fruits aquest cap de setmana, durant la celebració dels diversos actes festius programats i en benefici de la convivència i la salut.

Tot i al gran nombre de visitants que varen participar en les celebracions d’aquesta LIII Festa des Vermar i la considerable presència de joves, molts d’ells menors d’edat, a Binissalem es va poder gaudir d’un ambient festiu, envoltat de nombroses mesures de seguretat i sense lamentar cap incident de gravetat.

Des d’aquest ajuntament es vol insistir en la necessitat de mantenir la convivència, fent que tothom pugui passar gust de la festa sense posar en risc la pròpia salut ni la llibertat d’altres persones.

També volem agrair a totes les persones que estan col·laborant en la seguretat i organització de les festes la seva tasca i anunciar que des de l’Ajuntament seguirem fent feina per preservar la Festa, la seguretat i la salut de tots els participants, impulsant la convivència.