Inauguració de l’exposició “Ambaixadors de la Cultura de Mallorca”

El 19 de novembre s’inaugurà l’exposició “Ambaixadors de la Cultura de Mallorca” al Casal de Cultura de Can Gelabert.

L’exposició, la qual es pot gaudir fins al pròxim 11 de desembre, propicia la descoberta artística i cultural de Mallorca. Tres visions de l’illa a través d’imatges, il·lustracions i textos. Té com a referents a dues figures emblemàtiques de la cultura i el patrimoni singular de l’Illa: Ramon Llull, il·lustrat per Max amb els textos de Pere Fullana, i l’Arquitecte Bennàzar, il·lustrat i descrit per Liliana Boffi. L’altre referent que inclou el projecte, és un dels patrimonis immaterials de referència de les tradicions, costums i paisatges de l’illa: “Hivern a Mallorca”, amb les fotografies de Sebastià Torrens i els textos de Miquel Rayó.

La inauguració va comptar amb la participació de Víctor Martí, Batle de Binissalem; Toni Pons, CEO de Disset; els autors de les obres exposades: Max, Liliana Boffi, Sebastià Torrens i Miquel Rayó; i Miquel Pastor, director de la Fundació Mallorca Turisme.

Els assistents van tenir l’oportunitat de gaudir de l’exposició, així com dels autors de les obres, presents a l’acte inaugural. Finalment, després de l’acte es va oferir un tast gastronòmic fet pel restaurant Can Arabí al qual els presents estaven convidats.