Itinerari patrimonial “Binissalem, un passeig en temps de verema”

El passat divendres 13, i dins el marc de la LV FESTA DES VERMAR, des de l’ajuntament de Binissalem, duguérem a terme l’activitat BINISSALEM. UN PASSEIG EN TEMPS DE VEREMA. Agraïr la col·laboració a Coloma Borràs –que va esser la primera Vermadora Major el 1967 i que ens donà el seu testimoni–, a Santiago Coll –Pregoner de la festa el 2008 que ens parlà d’un dia de verema–, a Maria Dolors Borràs –de Can Melcion i que ens contà com és viure a una casa del s. XVII al segle XXI–, a Catalina Jaume i a Biel Fiol –membres del Club Atlant, que ens parlaren de l’origen i evolució de la festa– a Margalida Manresa –membre del Tall de Vermadors que ens parlà de l’agrupació, de la música i tonades que interpreten, de la indumentària…– i a Jaume Jiménez Frontera que sempre ens agombola a Can Gelabert.

Tot això, des de la plaça, passant per l’ajuntament de Binissalem –antiga Can Bissó–, Can Melcion, Can Marquet i Can Gelabert.

Gràcies al grup tan nombrós de participants i a un grup igual de nombrós que no hi va poder assistir, farem el passeig un altre dia!!!

Bona Festa des Vermar!!!