Jornada sobre ús de càmeres per a personal d’intervenció

Tenir una informació objectiva sobre un succés determinat i, sobretot, protegir la integritat tant del cos policial com de la ciutadania, són dos beneficis fonamentals de l’ús de càmeres personals dissenyades per a policies, bombers i personal d’intervenció en emergències i seguretat que s’han presentat en una demostració organitzada per l’Ajuntament de Binissalem i la companyia Satara Seguridad amb  col·laboració amb Reveal Media. L’acte va tenir lloc dimarts 18, al Casal de Cultura Can Gelabert.

José Antonio Granados, cap de la Policia Local de Sant Josep de Sa Talaia, municipi en el qual ja s’estan usant aquests dispositius, va esser qui va exposar la seva experiència amb aquestes càmeres a assistents de cossos de seguretat de tota la Comunitat Autònoma.

Tant el batle de Binissalem, Víctor Martí, com el coordinador en cap de la Policia Local de Binissalem, Juan Ramón Palet, han destacat la gran utilitat d’aquestes eines en les actuacions dels agents del municipi en la via pública i es plantegen, a curt termini, adquirir-les, així com altres tipus d’elements de seguretat.