La regidoria de medi ambient dota el poble d’un altre pipican

L’Ajuntament de Binissalem, des de la Regidoria de Medi Ambient, continua fent feina pel benestar dels animals i la conscienciació dels seus propietaris en el correcte tractament dels residus i del xipatge de les seves mascotes.
En aquest sentit, la Regidoria de Medi Ambient, va posar en marxa a finals d’any una campanya de conscienciació per a una tinença d’animals responsable. El següent pas ha estat la posada en marxa d’aquesta nova infraestructura per als cans del municipi.

El nou pipican, ubicat al carrer Gaspar Vallès, te 40m2 de superfície i és una alternativa al ja existent al poble per oferir més facilitats als propietaris. Ambdós estan dotats d’un punt d’aigua i papereres perquè els propietaris retirin els excrements dels animals i mantenguin el recinte net.

La Regidora, Esperança Argüelles, ha posat de relleu que la neteja i el bon manteniment dels carrers de Binissalem és una de les línies d’acció que concentren bona part de l’energia del seu equip, que ja treballa en futures línies d’acció en aquest sentit.