La Vermada, sempre m’ha duit en revolt

El passat dimecres 10 d’agost, al Casal de Cultura Can Gelabert, el batle, Víctor Martí, la regidora de Festes, Cati Cortès i Maria Coll i Borràs-Difusió de Patrimoni, varen rebre als candidats i candidates, nascuts el 2004 i 2005, a Vermadores i Vermadors de la LVI Festa des Vermar. La jornada es va dedicar a donar la benvinguda, a explicar en què consistirien les activitats del mes d’agost i a enregistrar el vídeo de carta de presentació a les eleccions.

El dilluns 22 i el dimarts 23 es va dur a terme, ja per tercer any,  l’activitat “La vermada, sempre m’ha duit en revolt”, acostant-se a la cultura vitivinícola, al patrimoni de la vila, a la Festa des Vermar i a la seva evolució.

El dilluns 22 anaren a vermar i a visitar el celler a les  Bodegas José Luis Ferrer, acompanyats de Joana Llabrés, Pep Rodríguez i José Luis Roses. Acabaren la jornada amb un magnífic tast de mosts i amb un berenar de productes de la terra.

El dimarts 23 va esser el torn de l’itinerari patrimonial, conduït per Maria Coll,  partint de la plaça i fent aturades a l’ajuntament, a Can Melcion, a la Casa Llorenç Villalonga-Museu Literari i a Can Gelabert, allà on acabaren, també, amb un berenaret.

Agrair la col·laboració de Santiago Coll i de Carlota Oliva.

JA FA OLORETA DE VERMADA!!!