SOIB Jove: Qualificats – Entitats Locals 2022. L’Ajuntament de Binissalem incorpora 2 persones treballadores a través del programa

L’Ajuntament de Binissalem i gràcies al programa SOIB Jove: Qualificats – Entitats Locals 2022 ha incorporat a 2 persones joves amb qualificació titulació universitària, oferint-los una primera experiència laboral relacionada amb el que han estudiat.

Aquestes noves incorporacions són: una mestra per a l’escoleta municipal i un treballador socials per els serveis socials municipals. El batle de Binissalem, Víctor Martí, s’ha mostrat molt satisfet que l’Ajuntament hagi pogut fer aquestes contractacions ‘’Gràcies a programes com aquests podem donar una primera experiència laboral a joves adequada a la seva qualificació’’.

Aquest programa ha estat promogut pel SOIB i ha comptat amb el finançament de Fons Social Europeu (FSE) en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 i la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals amb una subvenció rebuda de 66.196,14 €, essent el cost total de 68.023,19 €.