L’Ajuntament de Binissalem ofereix unes jornades tècniques per als comerços del municipi

L’Ajuntament de Binissalem, junt amb l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI), ha organitzat vàries jornades tècniques adreçades als comerços i empreses del municipi. L’objectiu d’aquesta iniciativa és impulsar la competitivitat dels negocis locals, tan importants per al teixit econòmic del municipi, l’estratègia mediambiental del km zero, la convivència, l’intercanvi i la creació de llocs de feina.

Les jornades a les quals podran assistir totes les persones interessades del municipi se centra en l’ús de les noves tecnologies, amb especial rellevància en el posicionament dels negocis a Internet i en les estratègies per a les xarxes socials, a més de l’atenció als clients.

La primera jornada, a càrrec de José Calatayud, especialista en ciències de la informació, constarà de dues sessions el 20 i 21 de novembre, a l’escola graduada, amb el títol “Comunica, fidelitza i capta nous clients” i se centrarà en la comercialització en el punt de venda.

La segona jornada, a càrrec de Mar Nicolau, social media manager i experta en màrqueting digital,  presentarà als participants: “Aprofita els avantatges de les noves tecnologies”, que constarà de 4 sessions els dies 4, 5, 11 i 12 de desembre. S’explicarà com posicionar el negoci a les xarxes, Instagram per a botiguers i facebook. Totes les sessions de les jornades tendran una durada de dues hores i sempre en el mateix horari de 13:45 a 15:45h a l’Escola Graduada.

Més informació: Àrea de Comerç de l’Ajuntament.