L’Ajuntament de Binissalem remodela el parc infantil de Can Gelabert

El creixement demogràfic de la població y la bona climatologia han contribuït a que l’Ajuntament decideixi invertir prop de 5.000 euros en millorar aquest parc infantil, situat a un lloc tan emblemàtic com és Can Gelabert

A Binissalem cultura i oci van de la mà. Una prova més del compromís ferm del consistori per mantenir un poble on es produeixi un intercanvi social y cultural constant entre els seus habitants és la recent remodelació del parc infantil situat a l’espai exterior de Casal de Cultura de Can Gelabert.

El parc infantil ha estat reformat tenint en compte tant els aspectes de confort y seguretat envers els més menuts com l’adequació a la normativa europea sobre aquests tipus d’instal·lacions.

Ara, com a resultat d’una inversió de 4.961€, aquest espai remodelat fa possible que els infants gaudeixin d’unes atraccions modernes i segures i permet als pares reunir-se en aquest lloc, que convida a l’encontre i a la participació en la rica oferta cultural del Casal.

Així, l’Ajuntament de Binissalem seguirà invertint en infraestructures que promoguin aquest encontre entre els habitants y que donin resposta a les necessitats de les famílies del municipi, amb especial atenció als més menuts.

Veure la notícia a canal4diario.com