L’Ajuntament incorpora 23 treballadors a través del SOIB

Info Ajuntament SOIB

L’Ajuntament de Binissalem i gràcies al programa Soib Reactiva 2020 incorpora a 23 persones desocupades en dos torns: en el primer torn ha contractat a 12 persones i en el segon torn en contractarà 11 més que començaran quan es finalitzi el primer.

Sis d’aquestes noves incorporacions són per a la brigada municipal,  dos administratius, un ajudant d’escoleta, un ajudant de cuina, una treballadora familiar i una netejadora. El batle de Binissalem, Víctor Martí, s’ha mostrat molt satisfet que l’Ajuntament hagi pogut fer aquestes contractacions. Gràcies a programes com aquests podem oferir llocs de feina a joves i aturats en uns moments tan difícils com els que ens ha tocat viure.

Aquest programa ha estat promogut pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc dels Programes Operatius d’Ocupació Juvenil i Regional 2014-2020, per fons de l’Estat a través de Conferència Sectorial i pel Fons per afavorir l’Impuls del Turisme Sostenible (ITS).

El programa SOIB Reactiva 2020 està destinat a la contractació de persones sense feina per mor de la crisi econòmica generada per la pandèmia de la COVID-19, així com d’aturats de llarga durada perquè puguin mantenir les seves competències professionals, millorant les seves opcions de trobar altres feines guanyant experiència.