Línia Verda Binissalem, una eina al servei de la neteja i el bon funcionament dels equipaments públics

Línia Verda Binissalem és una app totalment gratuïta i que des del febrer de 2016 es troba a disposició de totes les persones del municipi que la vulguin descarregar. Es tracta d’un canal directe de comunicació de les incidències que es pugin detectar a les zones públiques, mobiliari urbà i equipaments públics en general del municipi.

La descàrrega és molt ràpida i tan senzilla com connectar-se a la web de Play Store o APP Store, en funció de que es disposi d’un dispositiu mòbil Android o iOS. Una vegada descarregada l’app només s’ha d’elegir el municipi i ja es pot començar a fer servir el servei Línia Verda.

Per comunicar una incidència només s’ha de seleccionar la tipologia d’aquesta al menú. Per geolocalització, l’aplicació s’encarrega de detectar de manera automàtica les coordenades exactes on s’ubica la incidència. Tot i això, l’usuari pot també ubicar el lloc de forma manual, si s’estima més enviar l’avís en un altre moment des d’un altre lloc. A més, es pot adjuntar una fotografia de la incidència i una breu descripció. Una vegada s’ha enviat el missatge, la persona responsable rep la notificació i s’inicien els tràmits per aplicar la solució que correspongui. Quan el problema ha estat resolt, la persona que ha notificat la incidència rep una notificació al seu mòbil.

Les incidències també es poden comunicar a través de la web www.liniaverdabinissalem.net, registrant-se com a usuari.

El benestar de les persones que viuen a Binissalem i el bon funcionament de comerços i empreses és l’objectiu d’aquesta eina tecnològica que teniu al vostra abast i que us convidam a fer servir.