Nota informativa sobre la recollida de residus al municipi

Benvolgut veïnat / Benvolguda veïnada,

Des de fa uns mesos sabem que la recollida de residus al municipi no està essent l’òptima, provocant incidències i malestar entre els veïnats per la gran quantitat de residus que queden fora recollir al municipi.

La recollida de residus es duu a terme a través de la Mancomunitat des Raiguer, entitat que gestiona la recollida de residus d’Alaró, Binissalem, Búger, Campanet, Consell, Lloseta, Santa Maria del Camí, Mancor de la Vall i Selva. Tots aquests municipis també pateixen els problemes greus de recollida domiciliària i l’acumulació als parcs verds.

La Mancomunitat té constància de que l’empresa concessionària del servei de recollida de residus no està realitzant el servei de manera correcta i adequada, tal i com consta al contracte que es va signar. Des de fa mesos ja s’estan prenent totes les mesures possibles per millorar la situació, així com posant les sancions corresponents als incompliments de l’empresa.

Us demanam disculpes per totes les molèsties que heu patit i/o esteu patint. Des de la Mancomunitat i des dels ajuntaments s’està vigilant el servei dia a dia i esperem que properament aquest sigui de la qualitat necessària.