Presentació Wine Days 2022 – DO Binissalem

Dimecres 26 de maig, al novell Celler Can Fumat‐ Binissalem, ha tengut lloc la presentació de la 9ª edició de WINE DAYS‐DO BINISSALEM. L’esmentat celler, ubicat al carrer Sa Coma, 10, s’ha incorporat recentment a la DO Binissalem.

Wine Days DO Binissalem, continua comptant amb la col∙laboració i suport de múltiples agents públics i privats, entre els quals es troben: els cellers de la DO Binissalem, reconeguts xefs locals, els productes de qualitat de les Illes Balears amb DOP i IGP, els ajuntaments dels 5 municipis de la DO, Binissalem, Consell, Santa Maria del Camí, Santa Eugènia i Sencelles, agents turístics, oficines d’informació turística de Mallorca, la Fundació Casa Museu Llorenç Villalonga, la Federació Balear de Muntanya i Escalada, Comitè de Marxa Nòrdica, entre altres. A més, cada any incorporem nous partners com Myotragus Teatre, Essència Pilates, Rental Bikes, Mallorca Balloons o l’experta en flors comestibles Carmen Pérez, persones o empreses que participen en les activitats i que enriqueixen la nostra oferta enoturística. Amb aquest esperit va néixer Wine Days, al 2014, com un projecte per a potenciar l’enoturisme i crear sinèrgies i col∙laboracions entre diferents agents.

Tots ells faran possible aquesta nova edició de Wine Days. Un esdeveniment esperat i cada vegada més conegut pel públic local i pels visitants de l’Illa!