Primeres jornades Biniioga’21 a Binissalem

Els passats 22 i 23 d’octubre i amb un gran èxit de participació, es va dur a terme la primera edició de Biniioga, organitzat per l’Ajuntament de Binissalem i Leticia Reus, jornades dedicades a la difusió de la filosofia del ioga i a la pràctica de diferents modalitats a diferents espais del municipi.

S’iniciaren amb la presentació de les jornades i amb una conferència meditació el divendres 22 i seguiren el dissabte 23 amb:  Vinyassa a la plaça des Rasquell, ioga per a gent gran, ioga pre-natal i Ashtanga Vinyassa a Can Gelabert, Hatha ioga i Mindfulness i meditació a Biniagual, ioga per a nins i nines al parc de Sa Rectoria i Yin ioga i el tancament de les jornades amb la pràctica de Kirtan ioga a la Casa Llorenç Villalonga-Museu Literari.

Un punt Cleanwave d’aigua filtrada es va ubicar al parc de Sa Rectoria recomanant que es fessin servir botelles que no fossin de plàstic.

Agraïr la col·laboració a tots els mestres, al Casal de Cultura de Can Gelabert, a la Casa Llorenç Villalonga-Museu Literari, a la Finca Biniagual i a Cleanwave.