Programa d’actes XIX Fira de la Pedra i l’Artesania

Programa Fira de la Pedra 2022

Vos presentam el programa d’actes de la Fira de la Pedra i l’Artesania de 2022, que es durà a terme del 24 al 29 de maig.

Ens dirigim cap a la primera fira de la pedra que podem celebrar després de dos anys. Aquest temps ens hauria d’haver servit per meditar. Què és el que ens dóna sentit i ens fa esser humans? Sens dubte les relacions humanes. Aquestes ens han estat privades durant aquest període, per això ara, les hem de gaudir amb passió i responsabilitat. Qui ens havia de dir fa dos anys que familiars o companys emmalaltirien i fins i tot moririen? Volem donar les gràcies als professionals que han sabut tenir cura de nosaltres, serveis sanitaris, serveis socials, voluntariat i treballadors que durant aquest temps ens han ajudat perquè fos més bo de passar, per poder reprendre aquesta XIX Fira de la Pedra i l’Artesania.

Enguany focalitzam el mestratge dels nostres artesans, conjuntament amb activitats pels més joves, degustacions gastronòmiques i sobretot la possibilitat de tornar a socialitzar. Des d’aquí vos vull convidar a tots i a totes a participar-hi, a conèixer les nostres pedres, però sobretot a les persones que les habiten. Salut i força.

Bona fira!
J. Víctor Martí Vallès
Batle de Binissalem