Recepcions del batle al Teatre Municipal

 

 

 

El passat dimecres 26, al Teatre Municipal, el batle, Víctor Martí, va fer dues recepcions ben especials.

En primer lloc va rebre a Blai Vachiano Pol i al seu ca de bestiar, Mac, el qual va fer un “Bis razas españolas” a la “40 Exposición Anual Canina Talavera” i “35 Exposición Internacional Canina Talavera”. El batle lliurà un diploma a Vachiano en reconeixement pel seu esforç en defensar la raça del Ca de Bestiar  i donar-la a conèixer molt més enllà de les nostres fronteres. En Mac també va tenir el seu obsequi amb el qual es farà encara més preciós.

En segon lloc va rebre a quaranta atletes del club AZ Sports, així com al seu director Pedro Reus Moyà. Dos dels atletes, de quinze anys, havien participat al “Campionat Espanya Atletisme sub-16 i Inclusiu” celebrat a Pamplona els dies 8 i 9 d’octubre.

Els altres trenta-vuit, d’entre set i onze anys,  participaren al “Campionat Comunitat Autònoma Illes Balears” a Manacor el 22 d’octubre.

El batle lliurà un diploma a tots i a totes les atletes  en reconeixement a la constància i esforç demostrat en la pràctica de l’atletisme, i a Pedro Reus per la seva tasca educativa, dinamitzadora i impulsora de l’atletisme al nostre municipi, en reconeixement a tota la seva labor.

Endavant campions!!!