Resum d’activitats XIX Fira de la Pedra i l’Artesania (diumenge)

El diumenge 29 de maig va esser el dia més concorregut de la “XIX Fira de la Pedra i l’Artesania” i durant tota la jornada el binissalemers i binissalemeres i gent de tota Mallorca es va poder passejar, observar, comprar a les paradetes i gaudir dels actes i espectacles. Alguns actes com els Jocs familiars amb el Binitrui o les projeccions de vídeos relacionats amb Binissalem, amb el món de la pedra i també amb el Consell d’Infants es mantenien al programa, d’altres s’estrenaven.

El 5è taller d’herbes dolces va fer les delícies de molts de participants, mentre el grup de txaranga “Una ronda” animava la fira.

Seguidament l’estimat Tall de Vermadors ens va oferir una excel·lent actuació, amb petits, jovençans i grans. Sa Fil·loxera de l’Infern ens va omplir de ritme l’espai de la fira amb la Tocada de Fira i durant l’hora de l’aperitiu i del dinar la zona de food trucks amb l’actuació de The Pixie Dixiland ens va permetre degustar, refrescar-nos i ballar.

Tothom qui va voler va poder dinar de fideus amb conill al pati cobert de l’Escola Graduada i fer paret per acabar la fira l’horabaixa amb el Ball en línia organitzat per Joan Morro i l’obra Crispetes del taller juvenil de Xamo-Xamo.

Afegir que els participants del ball en línia varen fer un donatiu al Rebost Solidari que es va concretar en 115 Kg d’aliments i 171€.

Durant els dies de la fira al Casal de Cultura de Can Gelabert es va poder visitar l’exposició 40 any de lluita LGTBI (1976-2016).

Finalment agrair la participació a les pedreres, marbreries, picapedrers, col·locadors i magatzems de construcció, a tots els firaires, als establiments participants i a tots els voluntaris i voluntàries que feren possible la “XIX Fira de la Pedra i l’Artesania”.