Resum dels actes de les Festes de Sant Jaume 2022 (II)

Després del primer cap de setmana de festes, la setmana s’encetà el dilluns 18, al CEIP Binissalem, amb la magnífica exhibició de patinatge artístic a càrrec del Club Patinaje Aura, durant la qual vàrem poder observar diferents manifestacions.

Al mateix temps, al Casal de Cultura de Can Gelabert, es feia el ja tradicional acte de l’Enfilall de Lectures, en la seva  XIena edició, organitzat per l’Obra Cultural Balear de Binissalem, posant en valor l’Any Fuster i l’Any Costa.

El dimarts 19 va esser el torn d’Espai i Companatge 3. El Molí d’es Cós, Sa Farinera i els  companatges de la tècnica i historiadora Aina Serrano i del pagès i ramader ecològic, així com vicepresident de l’Associació de Varietats Locals de les Illes Balears, Toni Feliu, ens permeteren conèixer espais, gaudir de les explicacions i veure una magnífica exposició tot fent un tast ecològic de pans, oli, tomàtigues, pebres, síndria…,  tot regat amb vins, també ecològics, de Binissalem i Santa Maria.

Un poc més tard començava el Play Back Infantil a la Plaça de l’Església. Sis espectacles infantils, preparats amb molta il·lusió, feren que les famílies i amics omplissin la plaça.

Agrair al cos de Protecció Civil de Binissalem les tasques de coordinació i prevenció per protegir a la ciutadania durant aquestes festes.

La bauxa segueix.

Bones festes a tothom!!!