Resum dels actes de les Festes de Sant Jaume 2022 (III)

I la festa seguí!!!

El dimecres 20 va esser el torn de la Gran Gala dels Premis Xamo-Xamo 2022 i de la projecció de la pel·lícula “El cuento de la princesa Kaguya”.

Xamo-Xamo va dedicar l’acte als grups infantils que han participat de les activitats el passat curs. Lliurement de premis, diplomes, samarretes i, fins i tot, actuacions musicals a càrrec del grup Rivallval format per Aina Pons i Xisca Rubí.

La projecció de la pel·li va esser organitzada pel Consell d’Infants de l’Ajuntament de Binissalem.

El dijous 21 la Festa Infantil Aquàtica va fer que la plaça s’omplís d’infants i pares i mares cercant la diversió i la fresca, ajudats per un tall de síndria o meló i aigüeta per hidratar-se bé en dies tan calorosos.

Al Casal de Cultura de Can Gelabert hi va haver doble celebració. La inauguració de l’exposició “Jiwar. Veinatges creatius a la ciutat” i tot seguit el concert de música popular i tradicional del grup Ramallet, que va fer ballar a més de dos.

Per acabar la jornada, el Correfoc Infantil Sant Jaume, organitzat per la Fil·loxera de l’Infern, va fer que infants i adolescents, tant els dimonis com els participants valents, poguessin gaudir, amb totes les mesures de seguretat de la màgia del foc, acompanyats pel ritme endimoniat de la batucada.

El divendres 23, amb la Festa Infantil i de l’Escuma, els més petits, acompanyats dels seus pares i mares, varen poder divertir-se, refrescar-se i gaudir d’un bon tall de fruita, novament, així com entretenir-se amb els tallers organitzats a la plaça.

A les 20h començava puntual el XII Rebentat Musical, que va omplir el Passeig del Born, amb els grups Fauç, Xubec, Fora Barram, Ido Si, Fangueros, Boneville, Self Service i Coolcab.

Agrair al cos de Protecció Civil de Binissalem, al grup de voluntaris i voluntàries i a la Policia Local les tasques de coordinació i prevenció per protegir a la ciutadania, així com les diferents tasques d’organització i suport durant aquestes celebracions.

Encara ens queda una bona tallada de festes!