Resum dels actes de les Festes de Sant Jaume 2022 (V)

I després de Sant Jaume seguiren els actes i les celebracions.

El dimecres 27 la Banda de Música de Binissalem celebrà la incorporació de nous membres amb un passacarrers des del Casal de Cultura de Can Gelabert fins a la Plaça de l’Església, allà on ens oferiren un concert juntament amb la Banda de Música d’Inca.

El divendres 29, al Casal de Cultura de Can Gelabert, en el marc de Nits a la Fresca, i amb una gran afluència de públic,  Soleil Duo, format per Bea Andrés Molero (violoncel) i per María López Belarte (piano) interpretaren obres de Mendelssohn, Dvórak, Shumann, Saint Saëns, Beethoven i Manuel de Falla.

El ja clàssic Torneig Open Sant Jaume de tennis, en la seva XXIIena edició, organitzat pel Tennis Club Binissalem, es va celebrar al Poliesportiu Alba Torrens entre l’11 i el 22 de juliol amb els següents resultats:

Quadre Silver.  Finalista, Pedro Ramis. Campió, Ángel Sánchez.

Quadre Principal. Finalista, Juan Ramon Bauzá. Campió, Víctor Bernal.

El lliurement de trofeus es feren el dissabte 30 de juliol amb un sopar al restaurant Can Jan.

 

I també el dissabte 30 de juliol el torneig 12 Hores de Petanca, organitzat per Gaspar Ramis, va esser tot un èxit, amb la participació de 12 equips federats, 80 participants i un àrbitre.

 

Des de l’Ajuntament de Binissalem volem donar el nostre agraïment a tots i a totes els que heu fet possible aquest ventall de celebracions.

 

Ara sí que ja podem dir Festes passades, coques menjades!