Resum dels actes de les Festes de Sant Jaume 2022 (I)

Sant Jaume ha tornat amb força i el dissabte 16 de juliol la pujada de la bandera al cimbori de l’església, com és tradició, amb l’acompanyament dels Xeremiers de Binissalem, va donar el sus a les festes.

Els més petits estrenaren les celebracions amb el Binibrutal Infantil acompanyats de la batucada de la Fil·loxera de l’Infern, que animà l’acte amb el seu ritme endimoniat.

A la nit molts de comerços locals obriren les seves portes. El “Shopping Night” va oferir als binissalemers i a les binissalemeres poder fer compres a la fresca, amb animació al carrer,  i poder participar a la rifa d’una magnífica panera de regals.

El festival “Si quieres puedes 4” a càrrerc d’Infinity Rebels es va dur a terme en benefici d’Aspanob (Asociación de Padres de Niños con Cáncer de Baleares) i la ballada popular, organitzada per l’Escola de Ball a Sa Plaça, omplí la nostra, de plaça, de música tradicional i molts de balladors i balladores.

El diumenge 17, entre l’aparcament del Celler Sa Vinya i la Plaça d’es Rasquell, vàrem poder gaudir d’una mostra ben vistosa de trial urbà. El vespre es va realitzar un altre acte solidari, sopar i concert d’havaneres amb el grup Ben Trempats, organitzat per l’Associació contra el Càncer de Binissalem a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Això no ha fet més que començar.

Bones festes a totes i a tots!!!