Sant Jaume 2019

En el nostre poble hi ha dates que són especials, Sant Jaume patró del nostre poble n’és una d’aquestes. L’escola s’ha acabat i és el moment d’estar en família, de sortir al carrer, de compartir moments, i si tens el gust de tenir vacances, també és un bon moment per intentar trobar la pau, per asseure’s a observar la vida des d’una posició diferent a l’habitual. Aquestes dates són importants per analitzar les situacions des del respecte i la humilitat, i així poder-nos sentir part important d’un lloc anomenat casa.
Que aquestes festes serveixin per passar d’una manera ràpida el període d’adaptació propi d’aquests temps. Esperem que aquests dies de calor els nostres joves i no tan joves puguin compartir experiències i coneixements que ens ajudin a avançar.
En aquestes festes volem que els nostres petits i no tan petits puguin gaudir de diverses activitats i novetats com el “jaleo” de cavalls, espai i companatge, banda de música, 1r concurs de Binijoves Cheff, tribut a Mecano…
Una de les frases més interessants que pots trobar en el camí de Santiago és: no tinguis pressa per arribar, perquè on has d’arribar és a tu mateix i així poder aprendre tot el que et puguin ensenyar les persones que caminen al teu costat, perquè en aquesta vida, amb esforç, constància i il·lusió, tot és possible.
Per acabar vull donar les gràcies a totes les persones i associacions que de manera desinteressada demostren cada dia el seu compromís amb Binissalem.
Bon Sant Jaume a totes i a tots!

El Batle,
Víctor Martí

Programa Sant Jaume 2019