Es celebra el II Memorial Toni Gomila pels carrers de Binissalem

El passat dissabte 7 de maig, pels carrers de Binissalem i sota l’organització del CC Inca es va disputar el II Memorial Toni Gomila, prova puntuable per a la Challenge de Fèmines Qromia i la Supercopa Mallorca Base, sobre un circuit de 1,2 km i amb la participació d’un centenar de ciclistes.

A la cursa de Fèmines la cadet Neus Capellà es va imposar en la seva categoria i a més a la general, mantenint un gran ritme fins a la victòria final.

A Cadets victòria per a Joan Roca, a Infantils Masculins victòria per a Joan Riutort, a Infantils fèmines es va imposar Nuria Hernández, a Alevins masculins la victòria va ser per a Pablo Donis, la guanyadora a Alevins fèmines va ser Marta Almansa i a Principiants el primer a creuar la línia de meta va ser Miquel Tugores.

La prova va ser tot un èxit gràcies als organitzadors, participants, espectadors, voluntaris, policia local, protecció civil, famíla Gomila Alcaraz, patrocinadors, col·laboradors i Ajuntament de Binissalem.

Durant l’entrega de premis es va fer entrega d’una placa a Toni Vallés com agraïment de tots els anys que ha ajudat de manera altruista al Club Ciclista Inca i el batle de Binissalem va fer entrega d’un ram de flors a la vídua de l’amo en Toni Gomila.