Tot preparat per a la 5ena edició del WINE DAYS-DO BINISSALEM

Binissalem ja es tenyeix de festa per acollir la 5ena edició del Wine Days DO Binissalem. En aquesta edició es proposa una programació extensa d’activitats relacionades amb el vi, la gastronomia, el paisatge, el patrimoni, la música… que tindran lloc als municipis de la comarca de la DO Binissalem del 12 al 20 de maig. Maridatges amb xocolata, formatge confitures, gastronomia, visites guiades a vinyes i cellers amb activitats, concerts, rutes en tren, cursos de tast, passejades… fins a un vol en globus. I enguany, com a novetat, la I Marxa Nòrdica WD que recorrerà vinyes i paratges de varis municipis de la DO Binissalem.

L’acte inaugural tindrà lloc el dissabte 12 de maig al Claustre de St. Francesc de Palma, amb participació de productes de qualitat i destacats xefs locals i actuacions musicals en directe. Aquest acte coincideix amb el Dia Movimiento Vino DO, pel que les dues DO’s, DO Pla i Llevant i DO Binissalem faran un brindis amb els assistents.

Des del CRDO Binissalem, es recolzarà el primer social media trip amb bloggers i influents a xarxes socials #SomDeMallorca, organitzat per l’Agència Comic , que també compta amb el recolzament de la Fundació Mallorca Turisme, amb l’objectiu de promocionar l’esdeveniment.

El projecte Wine Days 2018 comptarà amb ajuda de 20.000€ del Fogaiba mitjançant els fons FEDER.

El programa editat en català, castellà, anglès i alemany es pot consultar a la web www.winedaysmallorca.com