Bons Illes Balears, compra al petit comerç i trauràs un 10

La Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica ha presentat el programa Bons Illes Balears, compra al petit comerç i trauràs un 10 Aquesta campanya, impulsada per la Direcció General de Comerç i gestionada per la Cambra de Comerç de Mallorca, posa en circulació un milió d’euros en bons comercials a partir del mes d’octubre en una campanya d’estímul als petits i mitjans comerços de les Illes Balears. 

La campanya consisteix en distribuir per totes les Illes 100.000 bons de 10 €, bescanviables en compres de més de 30 €. Cada ciutadà major d’edat i empadronat a les Illes Balears pot sol·licitar fins a 4 bons, és a dir, un màxim de 40 € de descompte. Els comerços adherits han de sol·licitar al client o clienta el seu DNI o document equivalent per verificar que compleix amb els requisits i que té saldo disponible.

El programa Bons Illes Balears es desenvolupa en dues fases:

–       Del 13 d’agost al 12 de setembre: adhesió dels comerços a la campanya a través de la plataforma www.bonsillesbalears.com 

–       De l’1 d’octubre al 31 de desembre: la ciutadania pot bescanviar els bons als comerços adherits.

INSCRIU-T’HI! És molt senzill, només cal entrar a la web i donar d’alta el teu establiment adjuntant una fotografia. 

Us adjuntam un document de preguntes freqüents, així com diferents imatges de la campanya per fer-ne difusió a través de xarxes socials. 

FAQ_bons_comercials_cat

 

 Demà està prevista la celebració d’un webinar organitzats per la Cambra de Comerç de Mallorca per informar-vos d’aquest programa i resoldre possibles dubtes:

 –  7 de setembre, a les 9.30 h: https://bit.ly/webinarBONS7setembre

 Inscriu-t’hi!!!

 

Per qualsevol dubte o consulta, podeu posar-vos en contacte amb

Maria Magdalena Munar
Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local
Ajuntament de Binissalem
971 886 558